Events

Biobased Business Development Dag - Grenzeloos Biobased Ondernemen

Op donderdag 23 november organiseert BioBased Delta haar jaarlijkse Biobased Business Development Dag voor ondernemers samen met Flanders Biobased Valley.

Wilt u graag weten welke expertise er over de grens te vinden is? Dan is deze dag zeker iets voor u! In de ochtend komen de sterktes, trends en uitdagingen in de ontwikkeling van de biogebaseerde economie in Vlaanderen en in de Biobased Delta in Zuidwest Nederland aan bod. Deze worden daarna geïllustreerd aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden en ervaringen, gebracht door inspirerende ondernemers uit diverse bedrijven. Zij nemen u mee langsheen biobased textiel, hockeysticks van vlas, koffiedik gietvloeren of biobased asfalt.

Na de middag kan kennis gemaakt worden met de verschillende applicatiecentra die Vlaanderen en Nederland rijk zijn tijdens een aantal thematische workshops rond biobased materialen, biopolymeren, valorisatie van restromen uit de voedingsindustrie, biobased verf en kleurstoffen, biobased opschaling en biobased bouwen.

Verdere inspiratie en de nodige contacten kunnen gevonden worden tijdens een bezoekje aan de producten- & informatiemarkt tijdens de pauzes.

Bekijk hier het volledige programma.

Inschrijving

Deelname is gratis, doch inschrijven is noodzakelijk voor 20 november 2017 via volgende link.
Het aantal plaatsen is beperkt. Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van een formele bevestiging.

Locatie

Bio Base Europe Training Center, Zeelandlaan 2, 4538 CA Terneuzen - wegbeschrijving

Voor bijkomende informatie kan u terecht bij het Bio Base Europe Training Center op het nummer 0031-115724994 of via e-mail reserveringen@bbeu.org.